Sådan øgede VikingDanmark effektiviteten med en PowerApp

Er du også træt af at bruge mange timer på administrative opgaver, mens du er på farten? VikingDanmark, en af vores kunder, ved præcis, hvordan du har det. Det er grunden til, at vi har udviklet en fremtidssikret app, der forenkler og automatiserer alle administrative opgaver for deres udkørende medarbejdere. 

PowerApp til udkørende medarbejdere

Når teknologiske fremskridt overtager, er det vigtigt at følge med

VikingDanmark har netop taget et stort skridt fremad ved at skifte fra Microsoft Access til Microsoft Power Apps. For en  virksomhed, der har mange udkørende medarbejdere, var Access ikke længere en optimal løsning, og deres Access databaser var også ved at nå ”end-of-life”. Derfor var VikingDanmark allerede på udkig efter en ny IT-løsning, der både er brugervenlig, fleksibel, hurtig og effektiv:

“Ved at tage springet fra Access til Power Apps er vi nu i stand til at automatisere og digitalisere vores arbejdsprocesser for udkørende medarbejdere på en effektiv og brugervenlig måde. Dette projekt har været “en testøvelse”, der vil bane vejen for fremtidige projekter med Power Apps. Microsoft Power Platformen ser jeg som en stor pakke med masser af nye muligheder, men det kræver, at vi skal være modne til den nye teknologi. Det hjælper MB Solutions os med.” – siger Ole Hansen, IT-forretningsudvikler hos VikingDanmark.

Ikke mere besvær med at tage en tung bærbar med eller vente, indtil medarbejderne er tilbage på kontoret for at udføre papirarbejde

Automatisering med Microsoft Power Platform - case
Automatisering med Power App - Microsoft Power Platform (case)

Vores app gør det muligt for VikingDanmarks udkørende medarbejdere at udføre arbejdet mobilt, enten via app eller browser, uden at skulle lukke pc’en op. Ved brug af en tablet eller smartphone har medarbejdere mulighed for hurtigt at dokumentere alt fra kundebesøg, anvendte produkter og kørselstid til arbejdstimer. Det er også muligt at lave ruteplanlægning i app’en og vedhæfte fotos og andre relevante oplysninger til hver opgave. Alle de data, der bliver registreret i app’en, er øjeblikkeligt tilgængelige for andre relevante afdelinger såsom bogholderi og projektledere. 

Resultatet: Færre fejl, mindre spildtid og et mere effektivt arbejdsmiljø for de udkørende medarbejdere og deres teams.

Smarte funktioner

“Nogle af de mest spændende funktioner i app’en inkluderer f.eks. ruteplanlægning, rutevejledning med maps, registrering af kundebesøg og kundekartotek m.v. Mulighederne med PowerApps og automatisering er uendelige, og vi kan automatisere stort set alle arbejdsprocesser, der er standardiserede og velbeskrevne. Tæt dialog er derfor nøgleordet for et succesfuldt samarbejde.” – forklarer Lars Corydon, Azure Automation-specialist hos MB Solutions.

Den tilfredse kunde om vores løsning og opnåede resultater:

Ifølge VikingDanmarks IT-forretningsudvikler, Ole Hansen, har virksomheden opnået stor effektivisering og tidsmæssig og økonomisk besparelse ved at automatisere arbejdsprocesserne for udkørende medarbejdere:

  • Betydeligt færre timer brugt på administrative opgaver og koordineringsopgaver per uge
  • Mere tilfredse medarbejdere, der ikke behøver at bøvle med administrative opgaver
  • Færre fejl og misforståelser mellem afdelinger
  • Mere præcise data

“MB Solutions’ dygtige IT-eksperter har leveret et nemt og hurtigt værktøj til os, der har transformeret vores hverdag fra udfordrende og ineffektiv til nem og effektiv. Vi har haft et godt og transparent samarbejde – og vi har haft adgang til den bedste og mest omfattende support hele vejen igennem.

At gå fra et gammelt IT-system til et nyt kan tage tid, da der er mange interne beslutninger om nye processer, man skal tage stilling til. Det handler ikke kun om kodning og udvikling. Men overgangen har været let og problemfri. MB Solutions har været en uvurderlig støtte og hjælp i hele processen med deres ekspertise og imponerende serviceniveau, som strækker sig fra deres servicedesk til salgs- og konsulentafdelinger.

Det betyder rigtig meget at have en IT-partner, der kontinuerligt dygtiggør sig i de discipliner, vi har brug for, og følger trends og udvikling såsom Azure, sikkerhed, forretningsudvikling m.v.” – slutter samtalen med Ole Hansen.

Hos MB Solutions tror vi på, at automatisering er fremtiden for enhver virksomhed. Har du også udfordringer med administrative opgaver? Vil du øge effektiviteten og mindske fejl? Kontakt os for en uforpligtende snak, og find ud af, hvordan du kan spare værdifuld tid og ressourcer med vores smarte løsninger.