KARRIERE

Bliv en del af MB Solutions

 Hos MB Solutions, søger vi løbende dygtige og motiverede medarbejdere. Se alle vores ledige stillinger herunder.

Aktuelle opslag

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger.

Uforpligtende ansøgninger

Hos MB Solutions leder vi altid efter nye, dygtige kolleger, der er lige så passionerede omkring IT og cloud teknologi, som vi er. Så besidder du kvalifikationer der er relevante for vores virksomhed, hører vi altid gerne fra dig. For at søge uforpligtende kan du sende dit CV og din ansøgning til vores HR-konsulent Bo de Wett: bdw@mb-solutions.dk.

Karriere hos MB Solutions

MB Solutions tilbyder en arbejdsplads med et stærkt sammenhold, uformel tone og frihed under ansvar. Vi tæller ca. 35 kolleger og sætter en ære i kort vej fra tanke til handling og en agil hverdag til gavn for både kolleger og kunder. De fleste kolleger sidder på kontoret i Vejle og et mindre team er placeret i indre København.

Vi holder til i moderne kontorfaciliteter med god kantineordning, fitness mm. Som medarbejder hos MB Solutions får en udfordrende og afvekslende hverdag med mange muligheder for opkvalificeringer – herunder certificeringer. Du kommer til at arbejde med den nyeste teknologi og en række forskellige løsninger og kunder.

Herudover tilbydes du:

    • Stor indflydelse på dit job
    • Mulighed for at udvikle dine tekniske og personlige kompetencer, herunder mulighed for nye certificeringer
    • Konkurrencedygtig løn og gode arbejdsforhold i moderne omgivelser
    • En organisation i vækst med lav medarbejderomsætning
    • Et fælles fokus på at levere kvalitet og et godt arbejdsmiljø

OM OS

MB Solutions

Siden 1994 har vi fungeret som IT-serviceleverandør og har altid haft fokus på at være en komplet IT-afdeling for mindre og mellemstore virksomheder. Vores ekspertise dækker en bred vifte af områder, herunder cloud computing (Microsoft Azure), IT-drift, brugersupport, Microsoft 365, automatisering og IT-sikkerhed med mere. Vi er et team på 35 dedikerede medarbejdere, og vores virksomhed vokser kontinuerligt.

MB Solutions er en del af MB Gruppen, der består af flere virksomheder, hver med sit specialområde inden for IT. Samlet set udgør vi en gruppe på 150 medarbejdere, der kan trække på hinandens ressourcer og samarbejde som en enhed. MB Gruppen har udviklet sig i takt med opkomsten af nye forretningsområder, og vi fortsætter med at udvide vores brede udvalg af services med fokus på markedsbehov og nye teknologier.