BÆREDYGTIGHED

Grøn IT

MB Solutions har grønt fokus

Der er relativt stor fokus på IT i relation til grøn omstilling, da der er store muligheder for optimeringer indenfor dette område.

Der er muligheder for stordriftsfordele igennem de store cloud-udbydere, men der er også “lokale” muligheder i form af nyere hardware, genbrug og cirkulære initiativer.

Vores bidrag til grøn omstilling

Internt i MB Solutions har vi igennem de seneste fem år haft meget fokus på grøn omstilling. Én af de væsentligste punkter i den strategi har været at nedlukke vores egne datacentre, og istedet flytte til Microsoft Azure.

Azure er i stand til at udnytte stordrift og nye teknologier – på et plan vi aldrig selv ville kunne gøre.

Dernæst har vi flyttet vores hovedkontor til et nyt og moderne kontorbyggeri hvor varme, strøm, ventilation osv. er “state-of-the-art”, og i den forbindelse har vi reduceret vores eget “aftryk” betragteligt.

Cirkulære samarbejde indenfor hardware

Vi indkøber rigtig meget hardware for vores kunder, og vi har med tiden indset at vi har stor indflydelse for vores kunders “aftryk” på hardware. Derfor har vi allieret os med nogle af de førende leverandører på markedet indenfor cirkulære produkter, hvor vi kan tilbyde genbrugte IT-produkter, eller “refurbish” produkter.

Alt sammen i top-kvalitet og med fabriksgaranti, men blot med et langt mindre Co2 aftryk.

Det kalder vi grøn IT.

// Vil du blive klogere på mulighederne ?

Book et opkald