SAMARBEJDE

Certificeringer & partnerskaber

Vi har fingeren på pulsen med nye teknologiske muligheder

Som it-leverandør er vi afhængig af teknologi, og teknologien er i konstant udvikling, hvor vores fornemmeste opgave er, at have fingeren på pulsen med nye teknologiske muligheder. MB Solutions er bindeleddet imellem virksomheders behov for it og de teknologiske muligheder.

Vi er bedst rustet til de teknologiske muligheder igennem partnerskaber og certificeringer med de forskellige leverandører af it, som eks. Microsoft, HP og mange flere.

Som Microsoft CSP Tier 1 partner har vi direkte adgang til at sælge Microsofts Cloud løsninger som Office 365, og har med Microsoft Azure adgang til verdens suverænt største datacentre, med mulighed for at placere workloads rundt i hele verden.

Høj kvalitet og veluddannede medarbejdere

Vores medarbejdere uddannes løbende i alle de produkter og løsninger vi udbyder. Vores tætte kontakt til Microsoft, Citrix, HP, Lenovo mfl. gør det muligt at opnå certificeringer af de forskellige produkter og platforme.

Vi leverer høj kvalitet, og derfor er det vigtigt at vores medarbejdere altid har de rette certificeringer, og den rette uddannelse samt hands-on erfaring.