VORES YDELSER

On-site support

Fleksibel IT-support fra MB Solutions

I takt med en stigende efterspørgsel har vi udvidet vores services med on-site support. Det betyder, at du fra nu af kan få skræddersyet IT-support direkte på din virksomheds adresse. Ved at tilknytte en dedikeret konsulent kan vi løbende hjælpe dig med diverse projekter og opgaver, alt efter dine behov.

Digitalisering og automatisering har skabt omvæltninger i IT-branchen, hvilket har gjort on-site support stadig mere relevant for en voksende andel af de danske virksomheder.

På den ene side er der en stigende mængde af nye værktøjer og IT-løsninger tilgængelige, som hjælper med at drive en succesfuld virksomhed. Hvis man ikke benytter sig af de mest moderne IT-teknologier, risikerer man at miste konkurrenceevne på markedet og blive sårbar over for digitale trusler. Dog har de færreste virksomheder en IT-medarbejder med tilstrækkelig viden om alle de nye IT-teknologier og løsninger, som virksomheden kan drage fordel af.

På den anden side har automatisering gjort det muligt at udføre en stor del af IT-opgaverne væsentligt hurtigere og med færre mandetimer sammenlignet med for fem eller ti år siden. Derfor har mange virksomheder ikke længere behov for at have en fuldtidsansat IT-medarbejder.

Ingen geografiske begrænsninger: Vi opererer i hele Danmark og tilbyder hurtig og effektiv on-site support, uanset hvor din virksomhed befinder sig i landet.

On-site support er den mest effektive og økonomisk fordelagtige løsning.

Der er utallige situationer og eksempler, hvor on-site support er en optimal løsning til din virksomhed:

Ferier og langvarig sygdom

Når ferieperioder eller langtidssygdom opstår, er det nødvendigt at finde en erstatning, hvis man ikke har mulighed for at sætte opgaven på pause.

Uventede opsigelser

Ved uventede opsigelser kan det være tidskrævende at rekruttere en ny medarbejder med de rette kompetencer og at oplære vedkommende.

Varierende behov

Der er tidspunkter, hvor strenge deadlines og ekstremt pres på IT-medarbejderen er en realitet, mens der på andre tidspunkter ikke er tilstrækkeligt med opgaver til en fuldtidsansat.

Bredden i kompetencer

Der opstår altid situationer, hvor man har brug for specialister og en bred vifte af kompetencer.

Dine fordele ved at indgå en supportaftale med MB Solutions:

  • Vi tilbyder en fast konsulent og en backup, der får et godt kendskab til din virksomhed.

  • Vi tilbyder et fleksibelt timetal, så du kun betaler for support i henhold til dine varierende behov. Dette kan omfatte afgrænsede opgaver, implementeringsprojekter eller længerevarende support. Vores supportaftale indebærer dog, at du benytter vores medarbejder(e) mindst én dag om ugen.
  • Vi tilbyder inddækning suppleret via servicedesk – så der altid er tilstrækkelig support til rådighed for at løse problemer og imødekomme dine behov for teknisk assistance.

  • Vi giver dig nem adgang til MB Solutions’ specialister inden for vores konsulentafdeling, som kan hjælpe med specielle eller komplicerede opgaver.
  • Vores medarbejdere modtager løbende uddannelse og opkvalificering. Hos MB Solutions prioriterer vi at holde vores IT-medarbejdere opdaterede med de nyeste IT-teknologier og sikre, at de har de nødvendige certificeringer til at udføre opgaverne korrekt og effektivt.

Det garanterer vi:

  • Veluddannede medarbejdere: Vi sikrer, at vores medarbejdere er veluddannede og har den nødvendige ekspertise til at imødekomme dine behov.
  • Dybdegående kendskab til din organisation og behov: Vi investerer tid og ressourcer i at forstå din organisation og de specifikke behov, du har.

  • Konkurrencedygtige priser: Vi skræddersyr vores priser efter opgavens omfang og dine individuelle behov for at sikre konkurrencedygtige priser.
  • Ingen geografiske begrænsninger: Selvom vores hovedkontor er i Vejle, og vi har en mindre afdeling i København, opererer vi i hele Danmark og tilbyder hurtig og effektiv on-site support, uanset hvor din virksomhed befinder sig i landet.

  • Leveringssikkerhed: Du kan altid stole på os, selv ved kort varsel. Hvis du står over for uventede sygemeldinger, opsigelser eller udfordringer, der skal løses hurtigst muligt, sørger vi for øjeblikkelig hjælp. Vores team er klar til at rykke ud til dig og erstatte sygemeldte medarbejdere eller håndtere uventede udfordringer.

Eksempler på konkrete opgaver og projekter, vi kan hjælpe med:

Fokus på Microsoft-baserede løsninger

MB Solutions består af et team af Microsoft-specialister, hvilket gør os til det rette valg, hvis dine løsninger også er baseret på Microsoft-teknologi. I nogle tilfælde er vi dog også i stand til at hjælpe med andre løsninger, da vi har et team med en bred vifte af kompetencer.

Hvis denne mulighed har vakt din interesse, eller hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores on-site support, så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak.

OM OS

Din partner for IT-innovation

Siden 1994 har vi fungeret som IT-serviceleverandør og har altid haft fokus på at være en komplet IT-afdeling for mindre og mellemstore virksomheder. Vores ekspertise dækker en bred vifte af områder, herunder cloud computing (Microsoft Azure), IT-drift, brugersupport, Microsoft 365, automatisering og IT-sikkerhed med mere. Vi er et team på 35 dedikerede medarbejdere, og vores virksomhed vokser kontinuerligt.

MB Solutions er en del af MB Gruppen, der består af flere virksomheder, hver med sit specialområde inden for IT. Samlet set udgør vi en gruppe på 150 medarbejdere, der kan trække på hinandens ressourcer og samarbejde som en enhed. MB Gruppen har udviklet sig i takt med opkomsten af nye forretningsområder, og vi fortsætter med at udvide vores brede udvalg af services med fokus på markedsbehov og nye teknologier.