SOLUTIONS OVERBLIK

Vores løsninger

Kernekompetencer

Microsoft Azure

Azure er ikke blot verdens største datacenter med millioner af servere globalt. Det er en platform, der giver dig uendelige muligheder for at leje den kapacitet og de services, du har brug for. Vores eksperter hjælper dig med at få det bedste ud af Azure.

Microsoft 365

Microsoft 365 er for mange ensbetydende med Modern Workplace – og det er heller ikke helt forkert. Vi arbejder med Modern Workplace ud fra en helhedsbetragtning, så det vil i sidste ende komme an på dine behov – hvordan vil en Modern Workplace se ud i din virksomhed.

Microsoft Defender og andre sikkerhedsløsninger

Microsoft Defender-familien tilbyder omfattende funktionalitet til trusselsforebyggelse, -registrering og -respons. Men udover Defender benytter vi også andre moderne sikkerhedsprodukter, og vi har indgået i et partnerskab med en ekstern virksomhed, der kan levere Cyber security-løsninger (Managed SOC Service) til vores kunder.

Microsoft Power Platform

Ikke mere dyrebar tid brugt på gentagne opgaver. Vores skræddersyede PowerApp-løsninger effektiviserer dine arbejdsprocesser, samtidig med at de reducerer fejl. Uanset om du har brug for at automatisere de daglige rutiner eller årlige opgaver, vil PowerApp-automatisering gøre dine opgaver og processer hurtigere, mere pålidelige og ensartede.

Managed Services

Managed Services er kort beskrevet outsourcing af en eller flere IT-aktiviteter, som en service.

Typisk vælger vores kunder at outsource elementerne grundet overbelastning af deres interne IT-afdeling. Fordelen ved at kunne skalere efter behov, og samtidig have adgang til en flere IT-kompetencer er for mange virksomheder et godt alternativ til at udvide in-house.

Se også vores Konsulent Services