MICROSOFT POWER APPS

Automate med Power

Opnå mere på kortere tid med PowerApp-automatisering

Forøget produktivitet. Optimerede processer. Færre fejl.

Ikke mere dyrebar tid brugt på gentagne opgaver

Med Microsoft Power Platformen kan du automatisere dine arbejdsprocesser og frigøre tid og ressourcer til opgaver, der skaber vækst i din virksomhed.

Vores skræddersyede PowerApp-løsninger effektiviserer dine arbejdsprocesser, samtidig med at de reducerer fejl. Uanset om du har brug for at automatisere de daglige rutiner eller årlige opgaver, vil PowerApp-automatisering gøre dine opgaver og processer hurtigere, mere pålidelige og ensartede.

Automatisering med PowerApps sikrer kvalitet og ensartethed

En anden fordel ved at automatisere med Power Platformen er at sikre kvalitet og ensartethed. Automatisering sikrer, at de standardiserede eller gentagne opgaver bliver udført på samme måde hver gang, hvilket resulterer i en konsekvent høj kvalitet. Samtidig hjælper automatisering med at reducere spildtid på arbejdspladsen, så medarbejderne har mulighed for at fokusere på mere værdiskabende arbejde.

Det har aldrig været nemmere at kickstarte en automatiseringsrejse.

Undgå at komme bagud i teknologisk udvikling, og bevar din konkurrencefordel.

Lad teknologien arbejde for dig, så du kan opnå mere på kortere tid og reducere fejl. Kontakt os allerede i dag, og find ud af, hvordan automatiseringer kan effektivisere dine arbejdsprocesser, og hvordan du undgår at sakke bagud i teknologisk udvikling, hvilket kan resultere i, at du mister konkurrencefordelen.

Tag et kig på vores spændende cases

Fra Access til Power

En fremragende løsning til virksomheder med udkørende medarbejdere.

Effektiv datakopiering fra Sharepoint

Centraliseret dataoverførsel fra Sharepoint-sites til filserver ved hjælp af en brugerdefineret PowerApp-løsning.

Integration mellem systemer

Enkel og præcis faktureringsproces via PowerApp-integration mellem sagsstyring, tidsregistrering og økonomisystem

Optimering af brugeroprettelsesprocessen

Automatiseret brugeroprettelse med PowerApp: En ensartet og effektiv proces for licensallokering og adgangsadministration.

Nemt at komme i gang

Der er rigtig mange muligheder når det kommer til at automatisere, og så længe processen eller opgaven kan standardiseres, så er der nærmest uanede muligheder.

Standardforbindelse eller egne datakilder

Der findes flere hundrede standardapps som kan kobles sammen på kryds og tværs – nærmest som “plug and play”. Og der i sig selv findes der et utal af kombinationer. Men man kan også opsætte nogle forbindelser som kommer fra egne datakilder, og disse kan opsættes ved hjælp af kodning, via et API. 

 

// Vil du blive klogere på mulighederne med Azure?

Book et opkald