Om MB Solutions - Cloudspecialister med fokus på Azure
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
Brug for TeamViewer? Klik her

Om MB Solutions

Om MB Solutions

I december 1994 blev Sintas A/S etableret af Mogens Svendsen og Bo Melson med udgangspunkt i et MBO (management buy-out) af en række aktiviteter fra det daværende JDC Data.

I 2001 var virksomheden vokset til godt 70 medarbejdere og det blev besluttet at udskille aktiviteterne i forskellige selskaber, med henblik på at skabe større fokusering og fleksibilitet omkring udviklingen.

ServiceLøn A/S, Add-on Products Aps, MB IT Services A/S og MB Solutions A/S blev derfor etableret, mens Sintas´ Navision aktiviteter blev integreret i Carl Bro koncernen.

Sidenhen er der kommet flere datterselskaber til igennem opkøb og nyetableringer, og i dag er MB Solutions  hovedselskab i den gruppe af virksomheder, der tilsammen udgør MB Gruppen.

MB Solutions er leverandør af IT drift til disse, og sørger for, at alle løsninger kan leveres som cloud løsninger til kunder i hele verden.

Udgangspunktet for MB Solutions har fra starten været, at fungere som IT afdeling for mindre og mellemstore virksomheder. Løsningen er, at tilpasse lokale installationer, med forskellige former for remote overvågning og support.

Fra 2002 har vi tilbudt hostede løsninger fra egne serverrum og driftscenter, og i dag tilbyder vi hybride løsninger, hvor lokale løsningerne efter behov kombineres med forskellige cloud services.

egne redundante datacentre

MB Solutions råder over en avanceret IT infrastruktur, med redundante datacentre i Vejle og Horsens.

MB Solutions har kunder fra 5 til 500 IT brugere, og står for driften af en lang række forskellige applikationer. Som Microsoft CSP Tier 1 partner har vi direkte adgang til at sælge Microsofts Cloud løsninger som Office 365 og Azure. Dette giver os mulighed for at placere workloads rundt i hele verden.

Vores målsætning er, at have et langvarigt partnerskab med vores kunder og at være teknologisk på forkant med tidens it-udvikling. IT infrastrukturen er en helt central del for de fleste virksomheder, og vi er meget bevidste om vores ansvar, i forhold til driften af denne.

Læs mere om MB Solutions og MB Gruppen her

cloud specialister med lokalt fokus

Der er rigtig mange muligheder med den nye cloudteknologi, og det er her vi kan se vores kunder kan opnå en helt masse fordele.

Store besparelser, bedre driftsikkerhed og større fleksibilitet er de typiske gevinster ved at skifte til cloud.

Vores fokus er, at vores kunder får en lokal løsning med en global teknologi. Selvom data ligger i Azure hos Microsoft er det vigtigt for os, at vores kunder altid kan ringe til os, og der altid er adgang til data.

Vores kompetencer indenfor cloud er omfattende, men det vi typisk arbejder med er;

Cloud hosting

Office 365

Azure

Cloud backup

Cloud sikkerhed

udvalgte kunder

Virksomhedsinfo

CVR nr.: 27 42 43 17

Bankforbindelse: Ringkjøbing Landbobank A/S

Direktion: Bo Melson (Adm. direktør), Mogens Svendsen

Bestyrelse: Ove Vestergaard (formand), Bo Melson, Mogens Svendsen

Seneste årsregnskab

2017: aarsregnskab-2017

Certifikater

3402 Type 2 erklæring: Klik her

Projekter vi støtter op om:

 
 
csr-maerket logo Et sundt arbejdsmiljø 

Få 1/2 times gratis Azure sparring, og tilmeld dig vores nyhedsmail

Klik her