Om MB Solutions - Cloudspecialister med fokus på Azure
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Om MB Solutions

Om MB Solutions

Baggrund & DNA

Siden 1994 har vi ageret IT-serviceleverandør, og udgangspunktet for MB Solutions har fra starten været, at fungere som IT-afdeling for mindre og mellemstore virksomheder. Løsningen er, at tilpasse lokale installationer, med forskellige former for remote overvågning og support.

I 2001 var virksomheden vokset til godt 70 medarbejdere og det blev besluttet at udskille aktiviteterne i forskellige selskaber, med henblik på at skabe større fokusering og fleksibilitet omkring udviklingen.

ServiceLøn A/S, Add-on Products Aps, MB IT Services A/S og MB Solutions A/S blev derfor etableret, mens Sintas´ Navision aktiviteter blev integreret i Carl Bro koncernen.

Sidenhen er der kommet flere datterselskaber til igennem opkøb og nyetableringer, og i dag er MB Solutions  hovedselskab i den gruppe af virksomheder, der tilsammen udgør MB Gruppen.

Fra 2003 har vi tilbudt hostede løsninger fra egne serverrum og driftscenter, hvorfor vi håndtere de mere end 6000 daglige brugere.

Vores kompetencer indenfor cloud er omfattende, men det vi typisk arbejder med er:

Azure Assessment, Azure migrering, Azure drift, Cloud hosting, Office 365, Backup, Sikkerhed og IT-Support 

Public cloud strategi

Strategi fra 2017: 100 % satsning på Microsoft Azure

Vores traditionelle hostingforretning blev etableret i 2003, og siden da haft fokus på at tilbyde sikre løsninger fra vores egne datacentre. Vi har siden 2015-2016 inkluderet Microsoft Azure i vores forretning, da nye muligheder deri har medført en lang række fordele for os, samt ikke mindst vores kunder. Dette har medført at størstedelen af vores nye kunder etableres direkte i Azure.

Og hvorfor gjorde vi det?

  1. Microsoft Azure er et af de største datacentre i verden, med millioner af servere, og størstedelen af det danske marked benytter sig af Microsoftløsninger i forvejen. Så derfor faldt valget på Microsoft Azure, hvor vi samtidig kunne se et potentiale med de stordriftsfordele der ligger der.
  2. Cloud First-begrebet. De helt nye services fra Microsoft bliver udelukkende tilbudt via Public Cloud, så derfor ville vi ikke kunne tilbyde vores kunder “state-of-the-art” løsninger. Løsninger som SQL as a Service, Windows Virtual Desktop, IoT ville vi slet ikke kunne tilbyde via vores on-prem datacenter.
  3.  Vi havde på tidspunktet en oplagt chance for at blive “First Movers” i Danmark, hvorfor vores case i 2018 blev nævnt på Microsoft Ignite i Las Vegas.

udvalgte kunder

Virksomhedsinfo

CVR nr.: 27 42 43 17

Bankforbindelse: Ringkjøbing Landbobank A/S

Direktion: Bo Melson (Adm. direktør), Mogens Svendsen

Bestyrelse: Ove Vestergaard (formand), Bo Melson, Mogens Svendsen

Certifikater

3402 Type 2 erklæring: Klik her

Projekter vi støtter op om:

csr-maerket logo Et sundt arbejdsmiljø