VI ER EN DEL AF

MB Gruppen

En gruppe af IT-virksomheder siden 1994

MB Solutions er en del af MB Gruppen, der består af en række virksomheder med hver sit speciale indenfor IT.

MB Solutions er en del af MB Gruppen der består af en række virksomheder med hver sit speciale indenfor IT.

Samlet betyder det en gruppe af 150 dedikerede medarbejdere, der kan trække på hinandens ressourcer, og arbejde som en helhed.

MB Gruppen har udviklet sig i takt med at nye forretningsområder er opstået, og der på den baggrund er etableret nye virksomheder. Der er også blevet opkøbt nogle virksomheder igennem årene, hvilket er grunden til en lang række af forskellige virksomheder, under samme paraply.

Nedenfor ses en oversigt over de forskellige virksomheder og deres kompetencer.

En oversigt over virksomheder i MB Gruppen

1

MB Solutions er et IT-konsulenthus med speciale i Cloud Computing (Microsoft Azure), Modern Workplace (Microsoft 365), IT-sikkerhed og Automatisering (Power Platform). Siden 1994 har vi hjulpet små og mellemstore virksomheder med etablering, drift og udvikling af deres IT-infrastruktur. 

2

Cloud Retail Systems A/S (CRS) blev etableret primo 2016 baseret på en sammenlægning af aktiviteterne i virksomhederne Retail Planit og WinKAS. CRS leverer IT løsninger til mere end 700 butikker i Skandinavien, og målsætningen er at blive den førende leverandør af Omni Channel løsninger til datailbranchen.

MB Solutions arbejder tæt sammen med CRS udviklingsteam omkring udviklingen af næste generation af løsninger. 

3

WinKAS A/S udvikler og markedsfører løsninger til administration af foreninger, forbund og organisationer. WinKAS har desuden udviklet applikationer til kommuner, der håndterer lokalebookning, administration af tilskud og en “Foreningsportal”, der er borgernes indgang til kommunens foreningsliv. Løsningen er naturligvis tæt integreret med WinKAS foreningsløsninger.

4

Active Window udvikler og sælger interaktive apps og displayløsninger med primær fokus på turistinformationer. MB Solutions står for hosting og support af Active Windows løsninger. 

5

Add-On Development er et software-udviklingshus i Hanoi, Vietnam, med omkring 40 medarbejdere. Add-On Development er specialister i udvikling af software baseret på Microsoft teknologier. 

6

Add-On Products udvikler og sælger softwareløsninger til ressourcebooking, integreret med Outlook. Samt systemet Ariadne til management af digitale skilte og multimedia-software. Løsningerne markedsføres over hele verden.