// M365

Programmer, sikkerhed og kommunikation
- samlet i én pakke

// #1

Hvad er Microsoft 365?

Microsoft 365 er for mange ensbetydende med Modern Workplace - og det er heller ikke helt forkert.

Microsoft 365 er kort fortalt en udvidet Office 365 - dog med meget mere end blot programmerne. Med i Microsoft 365 er også kommunikationsdelen i form af Teams, men også sikring af enheder i form af Intune.

Ud fra den betragtning kan man godt konkludere at grænserne mellem Modern Workplace og Microsoft 365 er slørede, men hvor Modern Workplace er et begreb - og derfor kan indeholde mange andre ting - så er Microsoft 365 et decideret produkt.

// #2

Indeholder alt hvad du har brug for

Alle de kendte Apps

Du kender programmerne, du bruger dem sikkert til dagligt - Office pakken, både desktopversioner, men også de mere innovative onlineprogrammer som Sway, Forms osv. Der er masser af muligheder.

Hvis du i forvejen har en Office pakke vil du kunne opgradere for et mindre månedligt beløb, og så adgang til hele Microsoft 365 pakken. 

Tag med på farten

Det hele er tilgængeligt på farten. Adgang uanset hvor du er, blot du har adgang til Internettet.

Sikkerhed

Sikring af enheder er én af de helt centrale fordele ved Microsoft 365 - for med uhindret adgang kommer der også et behov for at kontrollere hvilken enheder der så rent faktisk må tilgå Jeres data. Og dette styres via Intune - helt på enhedsniveau og med automatiske regler og rutiner.

Teams

Teams er kommunikationsplatformen og der hvor dig og dine kollegaer kan arbejde sammen og kommunikere - chat, taleopkald og videoopkald. De fleste af os har fået erfaring med videosamtaler under Corona-nedlukningen, og i den forbindelse indset potentialet blot det fungerer enkelt og stabilt.

// #3

Hvad kan vi hjælpe med?

Vores potentielle rolle i alt det her

Etablering

Udvælgelse af de rette licenser i licensprogrammet

Opsætning af policies og compliance (IT-sikkerhedspolitik)

Opsætning af firmaportal
Enrollment af PC'er

Sikring af PC'er

Etablering af backup

Etablering af device management

Opsætning af Intune

Løbende drift

Vi står på sidelinjen og hjælper med den løbende drift. Det gælder ting som opdateringer, og brugersupport. Vores rolle i driften er at vi tager ansvaret og sørger for at tingene fungerer.

Rådgivning & udvikling

Rådgivning er en del af vores DNA, og det er den tætte dialog med vores kunder der gør at vi bedre kan rådgive om mulighederne for at forbedre deres løsning. Udvikling af løsningerne er vores speciale, men det hele tager udgangspunkt i en tæt dialog og en kompetent rådgivning.

// Vil du blive klogere på mulighederne?

Book et opkald