MANAGED SERVICES

Optimér jeres IT-drift med MB Solutions' Managed Services

Skalér efter behov, og få adgang til flere IT-kompetencer

Managed Services er outsourcing af en eller flere IT-aktiviteter, som en service. Typisk vælger vores kunder at outsource elementerne grundet overbelastning af deres interne IT-afdeling.

  • Ved at tilknytte en dedikeret konsulent kan vi løbende hjælpe dig med diverse projekter og opgaver, alt efter dine behov. Vi giver dig nem adgang til MB Solutions’ specialister inden for vores konsulentafdeling, som kan hjælpe med specielle eller komplicerede opgaver.
  • Vi tilbyder et fleksibelt timetal, så du kun betaler for support i henhold til dine varierende behov. Dette kan omfatte afgrænsede opgaver, implementeringsprojekter eller længerevarende support. 

Vi investerer tid og ressourcer i at forstå din organisation og de specifikke behov, du har.

Platform Management

Formålet med en platform management service er at fritage kunden for ansvaret og driften og overvågningen af deres centrale IT-platform.

Network Management

Formålet med vores network management service er at sikre kunden har en stabil og sikker drift af dennes interne netværk.

Application Management

Vores application management er kort beskrevet en service hvor vi administrerer og driftsovervåger kunden applikationer/programmer, indenfor de rammer applikationsleverandøren har beskrevet. Det kunne eksempelvis være ERP-systemer (økonomisystemer) eller egenudviklede systemer.

Device Management

Formålet med vores device management service er at hjælpe kunden med at administrere og opretholde det sikkerhedsniveau, som kunden ønsker på de Devices, brugerne på forskellig vis benytter til at tilgå virksomhedens systemer og data.

Bruger Support

Vi har hjulpet vores kunder med IT-support i over 25 år, og vi oplever rigtig mange grunde til at virksomheder vælger at outsource netop IT-supporten. Det inkluderer bl.a. optimering af omkostninger, frigivelse af ressourcer, stabilitet og ensartet kvalitet og meget mere.

On-site Support

I takt med en stigende efterspørgsel har vi udvidet vores services med on-site support. Det betyder, at du fra nu af kan få skræddersyet IT-support direkte på din virksomheds adresse. Der er utallige situationer og eksempler, hvor on-site support kan være en optimal løsning til din virksomhed.

NYHED: Security Management

I en tid, hvor trusler mod IT-sikkerhed bliver stadig mere komplekse, er det afgørende at opnå et sikkerhedsniveau, der er i tråd med virksomhedens risikoprofil og vurderingen af trusselsbilledet. Vi hjælper virksomheder med at etablere, vedligeholde og udbygge det ønskede sikkerhedsniveau.

Det garanterer vi:

Vi sikrer, at du kun betaler for det, du reelt har brug for.

Vi tilpasser hele infrastrukturen i Azure efter dine præferencer og forretningskrav – og vi leverer en yderst omkostningseffektiv løsning med hurtig eksekvering.

Din virksomheds behov ændres løbende og tilsvarende tilbyder Microsoft Azure løbende nye serverkomponenter og services. Vi sørger for løbende tilpasning af din infrastruktur og økonomisk optimering af denne.

Fordele ved at vælge MB Solutions som din cloud-partner:

microsoft partner

Vi er Microsoft AI Cloud Partner og Solutions Partner for Infrastructure.

cyber security icon grå

Vi er totalleverandør af Microsoft Azure og Microsoft 365-løsninger.

samarbejde grå

Vi har strategisk samarbejde med Nordens førende Cyber-sikkerhedsfirma – TrueSec.

kompetencer grå streg

Vores medarbejdere
modtager løbende uddannelse og certificeringer fra Microsoft.

konkurrencedygtige priser

Konkurrencedygtige priser: Vi skræddersyr vores priser efter opgavens omfang og dine individuelle behov.

knowledge kendskab

Vi tilbyder en fast konsulent og en Account Manager, der får et godt kendskab til din virksomhed.

Nemt at komme i gang

Der er rigtig mange muligheder når det kommer til at flytte til skyen. 

Kontakt os allerede i dag, og bliv klogere på muligheder!

// Vil du blive klogere på mulighederne med Azure?

Book et opkald