AVD

Azure Virtual Desktop

Hastighed
Økonomi
Fleksibilitet

Hvad er Azure Virtual Desktop?

Azure Virtual Desktop (tidl. Windows Virtual Desktop) er en moderne service til skrivebords-og appvisualisering, kørende direkte i Microsoft Azure.

Det er den eneste service der tilbyder Windows 10 med flere sessioner, som giver brugerne den fulde Windows 10 oplevelse som de kender.

Hvordan tilgår man AVD?

Det findes to muligheder for at tilgå AVD, nemlig en desktop client, eller via en HTML5 client (web-client). Tilgangen er simpel – man skal blot logge ind med sit brugernavn og kode – ligesom man kender det fra andre systemer eller websteder.

Fordele ved AVD

AVD er billigere end en traditionel RDS-løsning, fordi man får alt med i en Microsoft 365 licens. Ved en RDS skal man først investere i en RDS-licens med Software Assurance, en OS-licens, og sidst men ikke mindst en SCA-version (Shared Computer Activation) af en Office pakke. 

Tunge applikationer som f.eks. applikationer der bruges til at foretage store beregninger eller 3D renderinger kan afvikles direkte i Azure. Derigennem kan der opnås store besparelser ved at undgå investeringer i lokale maskiner.

Når en medarbejder arbejder hjemmefra er der fuld hastighed på applikationerne, da det hele afvikles fra skyen. Det er desuden muligt at køre ældre applikationer.

KUNDECASE – AVD

K2 Management

K2 Management havde kapacitetsproblemer i forhold til deres udførelse af deres tunge beregninger. Hør om deres erfaringer med at bruge AVD til at få flere kræfter og slippe for flaskehalsproblematikken.

Kontakt os, og bliv klogere på muligheder med AVD:

Marketing Permissions