CLOUD COMPUTING

Sådan sparer du penge med Microsoft Azure

Dit eget virtuelle serverrum i skyen

Azure repræsenterer Microsofts skyplatform – et virtuelt serverrum, som du kan tilpasse med de servere og services, du har behov for.

Azure fungerer simpelthen som dit eget virtuelle serverrum i skyen. Kapaciteten af servere kan skaleres op og ned i takt med dine krav, og det er en enkel opgave at integrere det med dit eksisterende IT-miljø.

Azure er det optimale valg, når du stræber efter maksimal datasikkerhed, samtidig med at du opnår betydelige besparelser, uanset om din virksomhed er lille, mellemstor eller stor.

De økonomiske fordele ved Azure:

Udover de mange fordele såsom medarbejdernes fleksibilitet og forbedret samarbejde på tværs af afdelinger og lokationer vil du opnå talrige økonomiske gevinster ved at skifte til Azure i forhold til en traditionel on-premise-løsning eller hosting hos en dansk udbyder.

Hvis du f.eks. skal afskedige 20 medarbejdere og nedjustere dit IT-budget, kan du nemt og hurtigt gøre det i Azure. Din server kan altid tilpasses i takt med behovet.

Du kan altid slukke for serverne i et tidsrum, hvor jeres ERP-system (eller andre systemer) ikke bliver brugt. Det kan f.eks. være i tidsrummet kl. 22-05, hvor serveren er slukket, og på denne måde kan I frigøre midler til andre investeringer.

Har du licenser som f.eks. Exchange eller SQL hos din nuværende hostingpartner, kan du opnå besparelser ved at skifte til cloud. Hvordan det? Prisen for hostinglicenser er steget inden for de seneste to år; en tendens, der vil fortsætte i fremtiden.

IoT og machine learning er ikke inkluderet i din hostingløsning. I Microsoft Azure har du ubegrænsede muligheder for at udnytte de mest avancerede teknologier.

AZURE ASSESMENT

Få en uforpligtende og gratis analyse

Vores eksperter hjælper dig med at  kortlægge dine muligheder samt give dig sparring om dit potentiale i skyen. Vores analyse sikrer, at du får et gennemarbejdet beslutnigsgrundlag, og at der ikke er skjulte omkostninger under og efter migreringsprocessen.